Winterschilder

Laatste update: 17 februari 2015

winterschilderWilt u ook gebruik maken van onze winterschilder of huis schilder voor bijvoorbeeld uw muren verven? En profiteren van een laag tarief?  Bij ons bedrijf kunt u al terecht voor een tarief van 20 EUR per uur. Let wel: tarieven of kosten van een winterschilder zijn van meerdere zaken afhankelijk. Lees hier van welke factoren.

Kosten van een winterschilder

Tijdens de wintermaanden kunt u profiteren van de werkzaamheden van onze schilder omdat wij vinden dat onze klanten het gehele jaar geholpen dienen te worden.

Onze schilders staan van november tot maart voor u klaar en voeren uw opdracht met veel vakmanschap, kwaliteit en zorg uit. Wilt u graag ook nog advies ter plaatse, dan kunt u ook bij onze schilder terecht. Zelfs buitenschilderwerk wordt door onze vakman uitgevoerd.

Buiten schilderen in de winter is een vak op zich, uiteraard moet het niet sneeuwen of hagelen maar als het alleen koud is beheersen onze schilders de vaardigheid om ook in deze temperaturen uw huis te transformeren.

Winterschilder niet alleen in de winter

Wilt u graag weten wat de winterschilder voor u kan betekenen bij bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning schilderen of u wilt wat verftips of wat voor tarieven en kortingen wij hebben speciaal voor uw project.

Vul dan geheel vrijblijvend het contact formulier of het offerte formulier in. Binnen maximaal 2 dagen heeft u antwoord in de vorm van een prijsindicatie. Wij kunnen natuurlijk ook in de winter uw huis verven.

Kwaliteit schilderwerk in de winter

Wij bieden u kwaliteit en vakmanschap, waarbij uw opdracht met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Doordat wij werken met duurzame materialen, de kwalitatief juiste verf soorten en efficiënte vakbekwame schilders wordt er slim omgegaan met het product en met de tijd, waardoor wij u een voordelig tarief kunnen bieden.

Werkzaamheden in de winter

Daarnaast zorgen de werkzaamheden van deze schilder voor extra bescherming van uw huis tegen invloed van storm, regen, hagel, vorst en sneeuw. Ten slotte werkt deze erkende schilder met een speciaal, zeer voordelig tarief.

Voordelen van de Winterschilder

Uw huis laten schilderen in de winter door een winterschilder heeft meerdere voordelen! Zo geeft een winterschilder altijd een aantrekkelijke korting op zijn schilder offerte. Ook een goed voorbeeld is als de winterschilder in de winter uw huis gaat schilderen dat u in de zomer als u zelf heerlijk in de tuin zit geen vervelende steigers om u huis en tuin heeft staan.

Onderhoudscontract schilder

Als het schilderwerk aan u woning slecht is geworden en eigenlijk aan onderhoud toe is dan hoeft u zich geen zorgen te maken of de schilder wel tijd hiervoor heeft. Hij heeft namelijk altijd tijd in de winter om uw schilderwerk te onderhouden.

Mocht u gebruik maken van een winterschilder zorg er dan ook voor dat u een soort van onderhoudscontract met hem bespreekt. met zo’n contact zult u jaarlijks aanzienlijk besparen op de kosten voor onderhoud aan uw schilderwerk.

Offerte aanvragen winter schilder

Twijfelt u dus niet langer en ga het nieuwe jaar in met een vers geschilderd huis. Wij begroeten u graag door heel Nederland als nieuwe klant en willen graag uw winterschilder zijn.

U wilt uiteraard geïnformeerd worden en dan is internet een bron van informatie en inspiratie, surft u daarom verder over onze website, mogelijk dat u nog andere vragen heeft waar u op onze site informatie over aantreft.