Schilder Apeldoorn

Bij deze laat ik u graag kennis maken met ons schildersbedrijf de Schilder-Gigant in Apeldoorn of andere vestigingen. Wie zijn wij dat zal ik u nu vertellen?

Een goed en goedkoop schildersbedrijf dat werkzaam is in Apeldoorn voor alle soorten van schilderwerken zowel in bestaande als nieuwbouw woningen.

Wij zijn een zeer erkend en sociaal bedrijf waar de klant nog koning is. Wij werken ook bij u in Apeldoorn en omgeving.

Hieronder leest u precies welke schilderswerkzaamheden wij als schildersbedrijf uit kunnen voeren en welke prijzen wij voor het schilderen van uw huis berekenen.

Wij zorgen voor al uw schilderwerk zoals:

Maar de meeste schilder werkzaamheden die wij geregeld uitvoeren zijn toch wel:

  • Kasten van MDF schilderen
  • Trappenhuizen schilderen
  • Het schilderen van badkamers.
  • Het schilderwerk buiten van gevels

Als u dus een binnenschilder of buitenschilder nodig heeft bent u bij de Schilder-Gigant aan het juiste adres.

kozijnen-laten-verven

Professioneel schildersbedrijf inhuren

Schilder uit Apeldoorn werkt met grote vakkundigheid en kunnen alle klussen aan. Wanneer u ons denkt nodig te hebben vraag dan gerust een offerte aan. Wij stellen u zeker niet teleur met ons schilder uurtarief.

Bij ons team werken alleen mensen met kennis van het schildersvak. Omdat schilderen nu eenmaal een serieuze zaak is. Dat willen we u graag beloven en u krijgt altijd meer dan waar voor uw geld.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit klinkt heel logisch maar te vaak zien we schilders die dat niet waar kunnen maken. Wij willen graag naar tevredenheid schildersklussen uitvoeren omdat we weten dat tevreden klanten vaak terug komen.

Snel een prijsindicatie?

Particulieren & bedrijven

Ons klantenbestand is zeer divers.  Voor zowel particulieren als voor bedrijven hebben wij in Apeldoorn al veel schilderwerk uit mogen voeren.

Het maakt daarom niet uit of het een bedrijfspand in het centrum van Apeldoorn is, een villa of een appartement in Apeldoorn Zuid.

Van groot tot klein kunnen wij schilderwerken met ons schildersbedrijf in Apeldoorn uitvoeren.

Netjes schilderwerk afleveren

Als wij geen goed schilderwerk afleveren geeft u niet snel ons adres door aan anderen, het bekende mond op mond reclame maken. Gelukkig gebeurt dit regelmatig.

Voor heel veel bedrijven is dit uiteraard beter dan folders en of internet.

Natuurlijk is het ene bedrijf het andere niet en daarom vinden wij dat u ons moet leren kennen.

Wij hebben net dat kleine beetje meer, kennis van zaken, loyaliteit naar onze cliënten, een nette en vriendelijke prijs kwaliteit verhouding en natuurlijk alleen maar vakmensen in dienst.

deuren-overschilderen

Wanneer de schilder uit Apeldoorn nodig?

Vanaf nu hoeft u nooit meer maanden op te zien tegen een klus die u eigenlijk niet aandurft. Wij pakken alles voor u aan en zijn in een mum van tijd klaar, daarna zal het er als nieuw uitzien.

Dit doen we voor zeer scherpe tarieven en met hoge klanttevredenheid

Wanneer de verf aan de buitenkant van de woning af begint te bladderen is het bijvoorbeeld hoognodig om een schilder in te huren.

Of wanneer u de hele binnenkant van een woning van een nieuw kleurtje wilt voorzien is het ook handig om een schilder in te schakelen.

Scherpe prijzen voor al het schilderwerk

Zoals gezegd werken wij op een manier dat we echt kwaliteit leveren. Daarnaast zijn de tarieven voor onze schilders scherp te noemen, tussen de €25 en €35 per uur.

Onze binnen- of buiten schilders kunnen in een uur echter zoveel werk verzetten dat de kosten erg laag zijn voor een klus.

We kunnen vooraf ook een vaste prijs afspreken voor een bepaalde klus. Als u dit graag wilt komen we op locatie kijken wat de bedoeling is.

We kunnen dan direct de ondergrond zien en zo dus een goede prijsopgaaf maken voor een complete klus.

kosten-huis-schilderen

Snel een prijsindicatie?

Professioneel schilderen in Apeldoorn

We laten onze werkvloer netjes achter en over een nieuwe en of nette vloer hoeft u zich met ons geen zorgen te maken.

Uw spullen zijn onze zorg en mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan zijn wij daar ten alle tijde voor verzekerd en draait u er dus niet voor op. Wij nemen ons werk en natuurlijk de cliënt heel serieus.

Op al uw wensen zal gelijk gereageerd worden en een nee komt bijna niet in ons woordenboek voor.

Offerte voor een schilder in Apeldoorn

Als u vooraf een goede inschatting wilt zien van de kosten voor uw schildersklus kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vermeldt in de offerteaanvraag de volgende gegevens:

  • Waar in Apeldoorn de klus uitgevoerd moet worden?
  • Wat er precies moet gebeuren?
  • Welke kleuren u wilt gebruiken?
  • Of u perse een bepaald type verf wilt en welk type dit dan is.
  • Wanneer het schilderwerk uitgevoerd moet worden.

Op basis van deze gegevens kunnen we een adequate offerte opmaken. Deze zult u dan ook binnen 2 werkdagen na het aanvragen via de mail ontvangen.

U zult verbaasd zijn over hoe goedkoop wij zijn.

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!