Sinds 1986

Schilder & Schildersbedrijf Enschede

Als u in Enschede woont bent u ons wellicht al een keer tegengekomen.

De schilders van de Schilder-Gigant hebben de afgelopen jaren in Enschede al vele malen, zowel in bestaande- als in nieuwbouwhuizen, de binnenzijde en buitenzijde geverfd.

Door ons uw huis vakkundig te laten schilderen bevordert het, niet alleen de levensduur van uw woning, maar komt het de waarde van uw huis alleen maar ten goede.

U voorkomt ook extra kosten zoals bijvoorbeeld houtrot in uw kozijnen als u de beslissing neemt om uw huis op tijd te laten schilderen.

Natuurlijk bent u benieuwd naar de gemiddelde kosten van de schilderwerken, aan de binnenzijde of buitenzijde van uw woning.

Wij kunnen u alvast vertellen dat wij van van Schildersbedrijf de Schilder-Gigant schilderen tegen een zeer scherpe m2 (vierkante meter) prijs of een vast uurtarief.

De kosten van schilderwerk in Enschede liggen gemiddeld tussen de 25,- en 35,- euro per uur

Onze diensten bestaan onder andere uit:

verven-van-de-muren

Schilderwerk in Enschede

Als u goedkoop uw schilderwerk van een bestaande- of nieuwbouwwoning in Enschede wilt laten uitvoeren, maak dan een keuze voor de professionele schilders van De Schilder-Gigant.

Of u nu van plan bent aan de binnenzijde van uw woning uw trappenhuis te laten schilderen of aan de buitenzijde uw houten dakkapel?

Wij zijn een betaalbaar, kwalitatief en erkend schildersbedrijf en onze professionele schilders uit Eindhoven werken snel en netjes en nemen u alle schilders zorgen uit handen.

Wij hebben al verschillende keren diverse huizen mogen schilderen in Boekelo, Roombeek en Lonneker en staan met verf, kwast en verfrollers voor u klaar om ook bij u aan de slag te mogen gaan.

De enige voorbereiding die wij van u vragen voor uw nieuwe schilder project is na te denken over:

  • De gewenste kleuren voor uw binnenschilderwerk?
  • De gewenste kleuren voor uw buitenschilderwerk?
  • Informeer bij uw gemeente of er restricties zijn voor de kleuren van de gevel.
  • Is de woning verf klaar of moeten onze schilders bijvoorbeeld nog hang- en sluitwerk verwijderen?

De Schilder-Gigant schildersbedrijf Enschede is het adres voor stuken, repareren, schuren en natuurlijk al het schilderwerk in en rondom uw huis.

Dat is wat de goedkope schilder uit Enschede allemaal voor u kan doen tegen sterk concurrerende tarieven.

deuren-schilderen

Schildersbedrijven

Als u op zoek gaat naar schildersbedrijven in Enschede dan komt u er veel tegen. Natuurlijk kunnen zij u van dienst zijn betreffende het opnieuw of overschilderen van uw huis.

Maar de grote vraag is wat deze schildersbedrijven rekenen voor hun schilderswerkzaamheden en wat is de “normale”prijs. De gemiddelde prijzen van schilderwerk variëren enorm.

Echter bij ons hoeft u niet de hoofdprijs te betalen  Vergelijk onze schilders offerte met die van andere schildersbedrijven en u ziet onmiddellijk dat u bij ons goedkoper uit bent.

Klant is koning in Enschede…

Ons bedrijf voldoet aan alle kwaliteitsnormen die door de overheid worden gesteld. Wij bieden u de beste kwaliteit voor de laagste schilder prijzen. Goedkoop binnenschilderwerk als buitenschilderwerk wordt door ons team van vak schilders aangeboden.

U bent dus verzekerd van vakmanschap in Enschede en omgeving.

Wij schilderen voor zowel particulieren als bedrijven. Zowel het interieur als het exterieur kan door ons geschilderd worden in de gewenste kleuren.

En door het laten schilderen krijgt uw huis niet alleen de juiste kleur maar ook de juiste bescherming tegen de weersinvloeden van buitenaf.

Schilders advies

U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten verf. Uiteraard alleen maar verf van een super kwaliteit. 

U kunt bij onze schilder kiezen uit: acrylverf, beits, grondverf, hoogglansverf, kalkverf, lak, latexverf, magneetverf, matte verf, muurverf, matte verf, schoolbordenverf, structuurverf, zijdeglansverf, vernis, waterbestendig verf.

Hebben uw kozijnen, deuren en ramen een laklaag nodig? Dan is ons advies onze hoogglans verf te gebruiken.

Deze verfsoort is uitermate geschikt voor binnenshuis en ook buitenshuis. Uw schilder Enschede adviseert u hier graag bij.

Schilderwerken Enschede

Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden om de juiste uitstraling te bewerkstelligen want voor een meer authentieke uitstraling kiest u voor een verfbeurt met kalkverf.

Deze verfsoort bestaat uit 100% natuurlijke mineralen en pigmenten. Voor de milieubewuste consument bestaat er een kwalitatieve verfsoort- namelijk latexverf.

Als uw muur beschadigingen heeft en u besluit om uw wand niet te laten stukadoren dan kunt u de keuze maken om de muur te laten schilderen met structuurverf.

Ook deze verfsoort is in bijna elke gewenste kleur te mengen. Wij informeren u graag over onze verfsoorten en toepassingen hiervan.

Verfspecialist in Enschede

Vanaf vandaag hoeft u zelf niet meer met kwasten en verf te experimenteren, want u schilder uit de regio van Enschede en omgeving staat garant voor kwaliteit.

Bij het maken van een keuze voor de kleur in uw woning of bedrijf, ook daar helpen wij u ook graag mee.

U kunt een keuze maken uit diverse kleuren. Reken maar dat uw favoriete kleur ertussen zit. Uw schildersbedrijf Enschede staat gereed.

Als u wilt weten wat de kosten zijn voor de schildersklus in Enschede die u van plan bent uit te laten voeren dan kunt u nu een offerte aanvragen.

We behandelen de aanvragen binnen 2 werkdagen waardoor u snel een richtprijs heeft voor de klus in uw email box aantreft.

RandstadBuitengebied
Schilder AmsterdamSchilder Eindhoven
Schilder AlmereSchilder Tilburg
Schilder Den HaagSchilder Arnhem
Schilder LeidenSchilder Breda
Schilder HaarlemSchilder Deventer
Schilder HilversumSchilder Ede
Schilder WeespSchilder Zwolle
Schilder BussumSchilder Groningen
Schilder LelystadSchilder Gorinchem
Schilder AmersfoortSchilder Biddinghuizen
Schilder UtrechtSchilder Apeldoorn
Schilder RotterdamSchilder Kaatsheuvel
Schilder Nijmegen
Schilder Zoetermeer
Schilder Hengelo
Schilder Helmond
Schilder Leeuwarden

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!