Sinds 1986

Goedkope schilder

U bent aan het zoeken naar een betaalbare schilder voor het opnieuw laten schilderen van de buitenkant of binnenkant van uw woning?

Bij schildersbedrijf de Schilder-Gigant vindt u altijd een goede goedkope schilder die ook nog eens perfecte kwaliteit levert voor het laten overschilderen van uw muren of plafonds, of uw kozijnen en deuren in uw bestaande of nieuwbouwwoning.

Maar wat zijn de prijzen van deze voordelige schilder dan? En wat zijn de kosten van schilderwerk?

Op als deze vragen geven wij u antwoord op deze pagina lees snel verder en ontdek de kosten van een schilder en zijn binnen- of buiten schilderwerk.

De Schilder-Gigant berekend met ervaren en professionele schilders altijd de laagste en prijs met de hoogste kwaliteit!

Wij hebben die goedkope schilder waar u naar op zoek bent, dat wil zeggen dat wij al prijzen aanbieden vanaf 20 EUR per uur!

goedkope schilder

Goedkope schilder zo gevonden

Wat maakt dat wij een goedkope schilder zijn die ook nog eens een optimale prijs-kwaliteitverhouding geeft?

Efficiënt werken kan op verschillende manieren in het schildersvak zodat wij de kosten van schilderwerk voor u zo laag mogelijk kunnen houden.

Wij doen dit door in elke regio in Nederland meerdere schilders beschikbaar te hebben.

Dit bespaart reiskosten en deze reiskosten kunnen wij weer aan u teruggeven. Bovendien werken wij voor een eerlijk uurtarief schilder en vragen wij dus niet te hoge arbeidskosten voor onze schilders.

Dat maakt dat u ons met recht een goedkope schilder kunt noemen. 

Materialen gunstig inkopen klinkt als iets dat iedereen kan. Dat is ook zo. Maar niet iedereen berekent dit terug naar zijn klanten en laat die er het voordeel van hebben, zo gaan de schilderwerk prijzen bij ons naar beneden.

En zeg nou zelf, u wilt toch niet de hoofdprijs betalen voor zoiets simpels als een plafond sauzen. Wij laten u ervan profiteren zodat wij uiteindelijk door onze prijs en kwaliteit meer klanten bereiken en krijgen.

kosten schilderwerk

Hoeveel kost een schilder?

Als u uw huis opnieuw laat schilderen door een vakman dan kunt u er van uit gaan dat uw woning perfect geschilderd wordt. Het kost u nauwelijks moeite om de juiste en goedkoopste schilder te vinden via het internet.

Als u wilt achterhalen of een schilder wel in uw budget past dan hebben wij voor u de gemiddelde kosten van een schilder op een rijtje gezet:

SchilderwerkPrijzen incl. verf, mat en btw
Binnenschilder 
Per m²€ 25 – € 30
Per uur€ 30 – € 35
Spuitwerk per m²€ 6 – € 8
Sauswerk per m²€ 8 – € 12
Buitenschilder 
Per m²€ 30 – € 35
Per uur€ 35 – € 45

Uitstekende service van onze goedkope schilder

Service is belangrijk in het schildersvak en is nog steeds een ondergeschoven kind. Service gerichtheid kenmerkt zich bij ons door de vriendelijkheid van het personeel en de manier waarop wij het werk opleveren.

Uw werk wordt bij onze goedkope schilder schoon opgeleverd zonder dat u zelf moet schoonmaken. Wij willen namelijk dat u met een goed gevoel aan ons terugdenkt.

En dat terwijl het uurloon van onze schilder niet hoog ligt. Ook kunt u altijd nog kiezen voor bijvoorbeeld een Poolse schilder die meestal nog goedkoper is.

buitenschilderwerk5

Betaalbaar laten schilderen

Een goedkope schilder schildert de binnenkant of buitenkant van uw woning met een hoge korting of in combinatie met een andere schilder klus in de buurt.

Als deze 2 klussen op elkaar afgestemd kunnen worden zal de reistijd en het uren geld (uurtarief van een schilder) schelen op uw opdracht.

Wij proberen de kosten van schilderwerk voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw oudere of nieuwbouwwoning voor u zo laag mogelijk te houden.

Er wordt uiteraard veel naar goedkope schilders gevraagd en gezocht. Er zijn genoeg verschillende soorten van goedkope schilders die jouw schildersklus willen uitvoeren.

De ene schilder is goedkoper dan de andere en dit geld ook voor schildersbedrijven. Hieronder vindt u verschillende opties van voordelige schilders.

Goed maar goedkoop schildersbedrijf

De meeste schildersbedrijven in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht hebben meerdere schilders in dienst waardoor ze een grote capaciteit aan schildersopdrachten kunnen verwerken.

Door de vele mankracht zijn de kosten van een groot schildersbedrijf veel meer dan u een zzp’er schilder of zwartwerker inhuurt.

U zal bij een groot schildersbedrijf altijd een hoger tarief betalen dan een schilder van een eenmanszaak.

Zzp schilder

Ook wordt er veel naar zzp schilders gezocht. Omdat in het meeste geval de tarieven van een zzp’er lager liggen dan die van een groot schildersbedrijf zal u als u uw schilderklus bij hen aanbiedt altijd goedkoper uitwezen voor uw nieuwe schilderwerk.

Echter is de flexibiliteit iets minder dan bij een schildersbedrijf.

Zwart betaalde schilder

Natuurlijk heb je ook de zogenaamde “zwartwerker”. Maar is het verstandig om een schilder zwart in te huren?

Voor een erkend schildersbedrijf betaal je een uurtarief tussen de € 25,- en € 40,- terwijl je bij een zwart betaalde schilder rond de 12 euro per uur betaald.

Zo ligt het uurtarief van een Poolse schilder aanzienlijk lager dan dat van een Nederlandse schilder.

Wij begrijpen als geen ander dat dit lage tarief erg aantrekkelijk is maar er zit een grote MAAR aan vast. “Goedkoop is duurkoop’ vooral als dit om kwalitatief goed schilderwerk gaat.

Wij nemen aan dat u nog jarenlang van uw nieuwe schilderwerk wilt genieten en u geen zin heeft om om de 2 jaar uw buitenschilderwerk of binnenschilderwerk van uw woning over te laten schilderen.

Daarom raden wij u ook aan om te kiezen voor een erkend en gecertificeerde schilder of schildersbedrijf.

Zo weet u altijd dat uw nieuwe schilderwerk er goed uitkomt te zien en loopt u geen risico op loslatende verf.

Verlaagd btw-tarief

Wist u eigenlijk dat er door de belastingdienst een verlaagd btw-tarief is vastgesteld voor goedkoop schilderwerk? De btw-regeling op schilderwerk is namelijk maar 9%.

Dit is natuurlijk een stuk lager dan de normale 21% die berekend moet worden. Alleen hierdoor kunt u flink besparen op de kosten van een schilder en het nieuwe schilderwerk van uw woning.

Als u dit lage btw-tarief in combinatie doet met het inhuren van een winterschilder dan heeft u nog meer voordeel op uw nieuwe schilderwerk!

De verlaging van het btw-tarief op schilderwerk is ingevoerd zodat de afbouwsector het een stukje makkelijker krijgt in verband met renovatiewerkzaamheden.

De enige voorwaarden om in aanmerking te komen voor de 9% regeling is dat uw woning ouder moet zijn dan 2 jaar. Voor het laten schilderen van een nieuwbouwwoning gaat dit helaas dus niet op.

Leest u alles over de btw-verlaging op schilders en hun schilderwerk op de website van de belastingdienst.

Prijs en kwaliteit van schilderwerkschilder offerte

Schilderwerk kan goedkoop uitgevoerd worden door te kiezen voor minder voorbereidende werkzaamheden die u zelf eventueel kunt uitvoeren.

Zo zou u bijvoorbeeld zelf kunnen ontvetten en afschuren. U kunt ook kiezen voor goedkopere verf of minder verflagen.

Op deze manier voordelig uit zijn, is bijvoorbeeld aantrekkelijk als u uw huis gaat verkopen of simpelweg de trap wilt verven, en het resultaat van het schilderwerk met name op korte termijn belangrijk is.

Bedenk wel dat het schilderwerk minder lang mee gaat en de schilder vaak geen (jarenlange) garantie kan geven op zijn vakwerk.

Schilderen goedkoop maar met kwaliteit..

Als we het over de prijzen van schilderwerken hebben dan geld de volgende regel:

Hoe groter de schildersklus is hoe hoger de korting op het schilderwerk! Probeer kleine klusjes samen met grote klussen te combineren.

Op deze manier bent u altijd goedkoper uit.

Als u maar een klus heeft en die wilt u uitbesteden aan een schildersbedrijf informeer dan eens bij u buren of er niet toevallig bij hun ook iets geschilderd moet worden in hun woning.

Door meerdere schildersklussen te combineren zal u altijd op de prijzen van een schilder besparen!

schilder offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte

Als u wilt weten wat een schilder kost of de schilderwerk prijzen wilt achterhalen dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Door het aanvragen van een offerte geven wij u de kans de kosten van schilderwerk te kunnen vergelijken met die van andere schildersbedrijven.

Op deze manier kunt u besparen op uw huidige budget en betaalt u nooit te veel!

Wij zullen de offerte na ontvangst rustig doornemen en u een prijs voor u aangevraagde schilderwerk toe mailen.

Wist u dat u altijd 20% korting ontvangt op de aangevraagde schilder offerte!

Vragen & Antwoorden prijzen schilder

Wat kost een goedkope schilder?

Een goedkope schilder is goed betaalbaar voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Onze schilders kunnen zich onderscheiden door groot in te kopen van het schildersmateriaal. Lees hier de prijs van onze schilders.

Wat kost goedkoop schilderwerk?

U kunt rekening houden dat ons schilderbedrijf 20 tot aan 40% goedkoper schilderwerk levert dan andere schildersbedrijven! Lees hier waarom?

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!