Sinds 1986

Poolse schilder

Ben je op zoek naar een Poolse schilder? Dan bent u dus eigenlijk op zoek naar een goedkope schilder voor het binnen- en buitenschilderwerk van uw woning.

Maar waarom Poolse schilders inhuren voor het schilderen van uw woonhuis?

Omdat hun uurtarief en prijs per m2 lager ligt dan die van Nederlandse schilders? Wij krijgen door deze denkwijze vele prijsgerichte vragen zoals:

  • Wat kost een Poolse schilder per uur?
  • Geven Poolse schilders wel garantie op hun schilderwerk?
  • Wat is het prijsverschil tussen een Poolse schilder en een Nederlandse schilder?

Op al deze vragen zullen wij u op deze pagina antwoord geven. Alle uurprijzen en vierkante meter prijzen van schilderwerk komen aan bod!

Poolse schilder

Poolse schilders of toch Nederlands vakwerk?

Omdat er 5 jaar geleden een daling was in de algemene bouwwereld hoorde je niks anders dan Polen zijn veel goedkoper. Veel mensen lieten toen de tijd hun huis schilderen door Roemenen, Bulgaren en de Polen.

Het communiceren en de garantie op het schilderwerk die waren zeer slecht kwam men in de loop van de tijd achter. Ook de prijzen die berekend werden waren lager dan die van de Nederlandse schildersbedrijven.

De Poolse schilders betaalde of heel weinig belasting in hun eigen land van herkomst of helemaal geen belasting. Was het dan wel zo verstandig om een Pool in te huren voor het schilderen van uw woning?

Het antwoord waar vele mensen nu pas achter komen is nee!

Wat kost een Poolse schilder?

Zoals we hierboven al vermeld hebben is een goedkope Poolse schilder zo in te schakelen. Tegenwoordig zijn de belastingregels flink aangepast en kosten de Polen net zoveel als de Nederlandse schildersbedrijven.

Het tarief, uurloon van een Poolse schilder ligt nu gemiddeld tussen de € 25 en de € 35 per uur. Terwijl de Poolse schilders vroeger in te huren waren voor een uurtarief van € 12 per uur.

Nu hebben we het niet eens gehad over de garantie van hun schilderwerk!

Het inhuren van een Poolse schilder heeft dus geen enkele zin meer om zo goedkoper uw huis te laten voorzien van nieuw schilderwerk.

buiten-schilderwerk-overschilderen

Schilderwerk garantie

Waar u ook woont of waar uw bedrijf ook is gevestigd; er is altijd wel een vestiging van de Schilder-gigant in de buurt.

Doordat wij nooit ver hoeven te reizen, worden de reiskosten u al bespaard. U zult de reiskosten nooit letterlijk in de prijsopgave zien staan, maar deze vallen normaliter al onder de arbeidskosten, stel dat iemand eerst een aantal kilometers moet rijden om bij uw locatie te arriveren.

En stel dat dit nu net de Poolse schilder is..!

Poolse schilders vaak niet geschoold

Bij Schilder-gigant vindt u gegarandeerd vakmanschap. Wij zijn allemaal uitstekend geschoold en volgen daarnaast ook nog allemaal bijscholing dit moet u van een Poolse schilder nog maar afwachten.

U zoekt een goede schilder? Wij hebben er meerdere. We weten van de hoed en de rand. Van materiaal en verfsoorten.

Bovendien zijn alle vestigingen van Schilder-gigant aangesloten bij de NOA.

Deze afkorting staat voor Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven.

Schilderwerken vallen tenslotte onder afbouw, ofwel: afwerking. N.B.. Kijkt u voor de actuele contactgegevens op onze eigen website.

Voordelen van een Poolse schilder

Poolse werknemers staan er om bekend dat zei hardt kunnen werken. Ze werken van vroeg tot laat door en maken de klussen zo snel mogelijk af.

Echter hebben de Nederlandse schilders de zelfde mentaliteit dus waarom zou u kiezen voor een Poolse schilder?

Nadelen van Poolse schilders

Een van de grootste nadelen om te werken met Polen is dan ook wel het communiceren. De meeste Polen spreken geen Nederlands of gebrekkig Engels.

Wij horen dan ook vaak dat de werkzaamheden verkeerd worden uitgevoerd en het vaak een hoop stres gaat kosten alles te herstellen naar de uiteindelijke wens.

Offerte schilderwerk aanvragen

Via onze website kunt u altijd een vrijblijvende schilderwerk offerte aanvragen. Vult u alle gegevens zo volledig mogelijk in. Wij beloven u in elk geval binnen twee werkdagen antwoord te geven.

Mocht u nog vragen hebben, leest u dan nog even verder op onze website. Er staat genoeg informatie!

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk uw vraag rechtstreeks aan ons te stellen. Onderaan elke pagina op de website staat de optie ‘contact’ waarmee u bij onze contactgegevens komt.

U kunt ons e-mailen en bellen, maar u kunt ook het online contactformulier invullen voor de meest uiteenlopende vragen.

Wij zoeken naar het beste antwoord, want wij willen u graag als (nieuwe) klant ontvangen!

Vragen & Antwoorden

Wat kost een Poolse schilder?

binnen en buiten schilderwerk

Een schilder uit Polen is vaak niet eens goedkoper dan een Nederlandse schilder. Leest u het prijsverschil maar eens op deze pagina en u zult verrast zijn!

Zit er garantie op Pools schilderwerk?

Een Poolse schilder kan met zijn schildersbedrijf nooit de garantie geven zoals dit in Nederland hoort. Mits dit Poolse schildersbedrijf staat ingeschreven bij de vakbonden.

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!