Sinds 1986

Over ons

Schildersbedrijf de Schilder-Gigant uit Amsterdam is al sinds 1986 een zeer bekend en leerzaam schildersbedrijf wat tegenwoordig meerdere vestigingen heeft dan alleen maar in Amsterdam. Naast het uitvoeren van alle soorten schilderwerken voeren wij als erkend en goedkope schilders nog meer schildersklussen uit. Denkt u hierbij aan:

Buiten al deze werkzaamheden hebben wij ook een zeer goede en betaalbare winterschilder die voor u in de winter schildersklusjes in en rondom uw huis kan uitvoeren.

Snel een prijsindicatie?

Oprichting Schilder-Gigant b.v.

De oprichter en auteur van alle geschreven informatie pagina’s over schilderen is Bouke Klijn. ( Zie pagina auteur ) Bouke nu 72 jaar oud loopt al ongeveer 53 jaar lang in de bouwsector. Bouke heeft niet alleen maar verstand van schilderen. Zo heeft hij veel kennis over verschillende vakgebieden. Denkt u hierbij aan bouwbranches zoals:

Zoals u hierboven kunt zien heeft Bouke een hoop ervaring in verschillende bouwbranches. Maar na 53 jaar in de bouw te hebben gezeten is dat uiteraard niet zo heel raar.

Nieuwbouw & Renovatieschilderwerk 

Of u nu de muren en plafonds van een nieuwbouwwoning wilt laten schilderen of u heeft een oudere woning waarvan het schilderwerk onderhoud nodig heeft, Alle schildersklussen voert de Schilder-Gigant voor u uit. Van groot tot klein…..

Omdat wij met zeer goede en betrouwbare onderaannemers werken zoals de Aannemer-Gigant uit Amsterdam of de Stuc-Concurrent uit Amsterdam kunnen wij alle werkzaamheden goed op elkaar afstemmen. Al uw wensen met betrekking tot schilderen in nieuwbouwwoningen of renovatie schilderwerk kunnen wij voor u realiseren.

Door middel van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij van de Schilder-Gigant voor iedere klant de beste en meest praktische oplossingen te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het moderniseren van het schilderwerk van prachtige woningen uit de jaren 30 waarbij we streven naar optimaal leefcomfort, zonder dat de klassieke stijlelementen verloren gaan.

Persoonlijke aandacht

Wij werken al jaren lang met vaste onderaannemers die staan voor een zorgvuldige planning en scherpe prijzen.

Als middel groot schildersbedrijf zijn wij groot genoeg om ook grotere bouwprojecten te voldoen. Kleinere klussen zoals een trap spuiten of schilderen doen wij met net zoveel plezier als een geheel woonhuis opnieuw in de verf zetten.

Prijzen & Schilder offerte

Of het nu gaat om een klein schildersklusje of een grote schildersklus wij berekenen altijd normale betaalbare prijzen voor schilderwerk. Wilt u graag weten wat het schilderen van uw huis gaat kosten?

Vraag dan is geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan en u zult versteld staan hoe goedkoop wij het schilderwerk kunnen uitvoeren.

Snel een prijsindicatie?

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!