Sinds 1986

Over ons

De Schilder-Gigant uit Amsterdam is al sinds 1986 een zeer bekend en leerzaam schildersbedrijf wat tegenwoordig meerdere vestigingen heeft dan alleen maar in Amsterdam.

Naast het uitvoeren van alle soorten schilderwerken voeren wij als erkend en goedkope schilders nog meer schilders klussen uit. Denkt u hierbij aan:

Buiten al deze werkzaamheden hebben wij ook een zeer goede en betaalbare winterschilder die voor u in de winter schildersklusjes in en rondom uw huis kan uitvoeren.

Oprichting Schilder-Gigant b.v.

De oprichter en auteur van alle geschreven informatie pagina’s over schilderen is Jouke de Groot. ( Zie pagina auteur ) Jouke nu 72 jaar oud loopt al ongeveer 53 jaar lang in de bouwsector.

Jouke heeft niet alleen maar verstand van schilderen. Zo heeft hij veel kennis over verschillende vakgebieden. Denkt u hierbij aan bouwbranches zoals:

Zoals u hierboven kunt zien heeft Jouke een hoop ervaring in verschillende bouwbranches. Maar na 53 jaar in de bouw te hebben gezeten is dat uiteraard niet zo heel raar.

Ons schilders team

Ons schilders team hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze te alle tijden tevreden zijn.

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten schilders klussen.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het pand of huis.

Onze schilders specialisten

Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Nieuwbouw & Renovatieschilderwerk 

Of u nu de muren en plafonds van een nieuwbouwwoning wilt laten schilderen of u heeft een oudere woning waarvan het schilderwerk onderhoud nodig heeft, Alle schilders klussen voert de Schilder-Gigant voor u uit. Van groot tot klein…..

Omdat wij met zeer goede en betrouwbare onderaannemers werken zoals de Aannemer-Gigant uit Amsterdam of de Stuc-Concurrent uit Amsterdam kunnen wij alle werkzaamheden goed op elkaar afstemmen.

Al uw wensen met betrekking tot schilderen in nieuwbouwwoningen of renovatie schilderwerk kunnen wij voor u realiseren.

Door middel van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij van de Schilder-Gigant voor iedere klant de beste en meest praktische oplossingen te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het moderniseren van het schilderwerk van prachtige woningen uit de jaren 30 waarbij we streven naar optimaal leefcomfort, zonder dat de klassieke stijlelementen verloren gaan.

Persoonlijke aandacht

Wij werken al jaren lang met vaste onderaannemers die staan voor een zorgvuldige planning en scherpe prijzen.

Als middel groot schildersbedrijf zijn wij groot genoeg om ook grotere bouwprojecten te voldoen. Kleinere klussen zoals een trap spuiten of schilderen doen wij met net zoveel plezier als een geheel woonhuis opnieuw in de verf zetten.

Prijzen & Schilder offerte

Of het nu gaat om een klein schildersklusje of een grote schildersklus, ons schildersbedrijf berekent altijd normale betaalbare prijzen voor schilderwerk. Wilt u graag weten wat het schilderen van uw huis gaat kosten?

Vraag dan is geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan en u zult versteld staan hoe goedkoop wij het schilderwerk kunnen uitvoeren.

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!