Sinds 1986

Huisschilder

U bent op zoek naar een goedkope schilder die voor uw huis perfect schilderwerk kan afleveren?

Denk dan eens aan een huisschilder van de Schilder Gigant. Ook uw huis verdient weer aandacht te krijgen door een nieuwe verse verflaag.

Lees alle informatie betreft huisschilders en de gemiddelde prijzen die berekend worden per uur of voor het aangenomen schilderwerk op deze pagina.

Zo leest u ook waar u op kunt letten als u een schilder inschakelt en hoe u kunt besparen op de kosten ervan.

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf? Dan heeft u deze bij de Schilder-Gigant al snel gevonden.

Goed schilderwerk is echt het visitekaartje van uw woning of kantoor, onze huisschilder kan dat voor u waarmaken.

Bij ons werken er gelukkig allemaal schilders die echt liefde hebben voor het schildersvak.

Het zijn dan ook vakmannen die op een zeer professionele wijze te werk gaan en dus kwaliteit leveren, een trap laten verven is bijvoorbeeld voor de schilder een fluitje van een cent.

goedkope-schilder

Wat kost een huisschilder?

Natuurlijk is het opnieuw laten schilderen van je huis een belangrijke schilderklus. Goedkoop laten schilderen wilt natuurlijk iedereen en goed schilderwerk beschermt je huis tegen alle Nederlandse weersinvloeden.

Als je je kozijnen goed laat schilderen zullen deze net zoals je deuren langer meegaan dan normaal.

Buiten dit zorgt mooi schilderwerk er altijd voor dat je woning (of dit nu een nieuwbouwwoning is of een oud renovatie huis) er weer verzorgt uit komt te zien.

Het is dus geen slecht idee om een goedkope maar ook goede huisschilder in te huren.

Wilt u meer weten over huisschilders lees dan hier meer info op Wikipedia 

Huisschilders hebben alle ervaringen en zorgen ervoor dat uw interieur er weer prachtig uit komt te zien.

Dit geld natuurlijk niet alleen voor binnen schilderwerk maar zeker ook voor buitenschilderwerkzaamheden

Buitenschilders zijn altijd duurder dan binnen schilders. Dit komt omdat buitenschilderwerk meer risico’s met zich meebrengt dan  binnen schilderwerk.

Voor een mooie uitstraling en de juiste bescherming van je huis zijn huisschilders onmisbaar. Ze kunnen alle zorgen wat betreft schilderwerk uit uw handen nemen en zorgen voor het gewenste eindresultaat.

Maar wat kost een schilder nu precies? Leest u hier de kosten tabel van een huisschilder.

SchilderwerkKosten huisschilder incl, verf & btw
Binnenschilder 
Per m2 (vierkante meter)€30 tot aan €45
Per uur€30 tot aan €40
Spuitwerk per m2€6 tot aan €9
Sauswerk per m2€10 tot aan €12
Buitenschilder 
Per m2€35 tot aan €40
Per uur€40 tot aan €45

Zoals u kunt zien in de bovenstaande kostentabel betaalt u voor een huisschilder een uurtarief of een prijs per m2. Dit heeft te maken met de grote van de gehele schilderklus.

deuren-overschilderen

Nut van de huisschilder

Waarom is het schilderen van een ondergrond zo belangrijk? Daar zijn verschillende redenen.

Door externe invloeden van bijvoorbeeld het weer en uitlaatgassen kunnen corrosie en andere agressieve vormen van aantasting van ondergronden van voornamelijk hout optreden.

Met een goede verflaag kan dit voorkomen worden. De reden dat veel mensen iemand inhuren voor het schilderen is vaak tweeledig. Ten eerste hebben veel mensen niet de tijd en niet de zin om het zelf te doen.

Daarnaast is het zo dat een erkende huisschilder echt vakwerk levert wat u ervan verzekert dat u weer jaren vooruit kan. Ook zult u garantie krijgen van een erkende schilder.

Betere verkoop woning door huisschilder

Uit onze brede ervaring weten wij dat als u uw woning goed onderhoud en de huisschilder periodiek een beetje onderhoud aan uw schilderwerk pleegt dat de woning als hij dan in de verkoop staat ook sneller verkocht is.

De eerste indruk van een koper voor uw woning is bepalend. Als de kopers zien dat de woning achterstallig onderhoud heeft haken zei vaak meteen af.

Omdat het herstel van schilderwerk veel duurder is dan het onderhouden ervan zullen de kopers niet geïnteresseerd zijn.

Uitbesteden van schilderwerk

Heeft u het zelf al druk genoeg en geen tijd om het schilderwerk van uw woning overnieuw te doen of te onderhouden?

Besteed dan het schilderwerk uit aan een huis schilder. Het inhuren van een huisschilder kan per uur maar hij kan de klus ook in zijn geheel aannemen zodat u een vaste prijs heeft voor de klus.

Deze laatste optie is voor de meeste mensen het interessants, dan weet u waar u aan toe bent.

Het uurloon van een schilder varieert tussen de 30 euro en 40 euro exclusief btw per uur. Gelukkig is de btw van een huisschilder maar 9%. Dit geld voor zowel de arbeid als de materialen die gebruikt worden.

schilderen van een trap

Inhuren van een schilder

Wanneer u een huisschilder van de Schilder-Gigant inhuurt om uw huis te laten verven, dan maakt u de juiste keuze.

Wij kunnen voor de laagste prijzen uw gehele woning en delen daarvan schilderen. Denk bijvoorbeeld aan zeer lage prijzen voor het schilderen van deuren, plafonds, wanden, interieur en alles dat u wilt.

Het uurtarief van onze schilder is concurrerend en door onze langdurige band met de groothandel kunnen wij de verf tegen zeer aantrekkelijke prijzen inkopen. Wij leveren u werkelijk een topservice en echt kwaliteitswerk.

Door onze grote afname van materialen bij de diverse groothandels hebben wij namelijk zeer gunstige inkoopvoorwaarden geregeld. En daar profiteren onze klanten altijd van. Vandaar dat wij u een goed uurtarief kunnen bieden.

U kunt de schilder inschakelen voor alle schilders werkzaamheden aan uw huis maar ook aan uw serre, tuinhuis, schuur, garage of dakkapel. Het maakt niet uit of binnenschilderwerk of buitenschilderwerk is.

De Schilder-Gigant is uw nummer één adres voor vakmensen. Wij bieden jarenlange ervaring, vakmanschap en zeer scherpe tarieven. We zien aan de vele terugkerende klanten dat onze service en kwaliteit perfect is.

buitenschilderwerk

Huisschilder kosten

Zoals aangegeven kunt u kiezen voor een vaste prijs voor het schilderwerk of per uur betalen. Als u kiest voor een uurtarief moet u rekenen op een uurtarief tussen de €30 en €40 per uur. Dit is exclusief de btw.

Ook zijn er vaak prijzen per vierkante meter af te spreken. De prijs om 1 m2 te verven is afhankelijk van de ondergrond en of het binnen of buitenschilderwerk is.

Wij komen normaal gesproken altijd even kijken op de plek waar het schilderwerk uitgevoerd moet worden. We kunnen daar de klus opnemen en daar vervolgens een vast prijs voor afspreken.

Abonnement op schilder

Met een abonnement op een huisschilder bent u er zeker van dat uw woning er continu piekfijn uitziet.

U heeft dan geen omkijken naar het plannen van het onderhoud van de woning. Onze huisschilder maakt een schema over wanneer hij moet langskomen om te schilderen zodat alles netjes in de lak blijft.

Een abonnement is altijd goedkoper dan ons telkens los in te plannen. Wij kunnen namelijk op deze manier gemakkelijk onze schilder inplannen op momenten dat we het iets rustiger hebben.

Wensen voor het schilderwerk

Wij kunnen al uw schilder wensen waarheid laten worden. We bespreken altijd vooraf hoe het precies wilt hebben en wat uw budget is.

We kunnen voor elk budget een oplossing bedenken dat aan uw wensen voldoet. We nemen hier dan ook een adviserende rol in.

Zo luisteren wij goed naar uw wensen en stemmen hier onze werkzaamheden op af.

Daarnaast beschikken al onze schilders over de juiste diploma’s en voldoende ervaring, ook hebben wij een hele goede stukadoor in dienst voor al uw stukadoorswerk.

Door onze expertise weten wij dan ook precies welke verf wij voor ieder oppervlak moeten gebruiken. Tevens houden wij ook rekening met weersinvloeden en zorgen met de juiste verf dan ook voor een goede bescherming van uw eigendommen.

Niet elke schilder is een vakman

Een huis schilder van de Schilder-Gigant kan werkelijk elke schilderklus aan. Of het nu gaat om het schilderen van uw trap, gevel, kozijnen, muren of plafonds of dat hij de hele woning moet schilderen.

Er zijn echter mensen die schilder noemen terwijl ze niet de kennis hebben die er eigenlijk nodig is om een goede huisschilder te zijn.

Hoe interessant het ook kan lijken om een zeer goedkope huisschilder in te schakelen rade we u echt aan om een erkende partij te zoeken.

Door onze nauwkeurige werkwijze, leveren wij u een perfect eindresultaat. U heeft dan ook nog jarenlang plezier van het schilderwerk.

Wij bieden u altijd een professionele en goedkope huisschilders. Bij ons betaalt u dus nooit te veel, uiteraard kunnen we vooraf een prijs maken zodat u daar zeker van bent.

Meer informatie over een huis schilder

Surft u voor meer informatie verder over onze site. Er staat veel informatie op. Niet alleen over ons bedrijf maar wij geven ook informatie over andere zaken.

Zaken die voor u van belang zijn bij het uitzoeken van het juiste schildersbedrijf. Schilder gezocht? Bij de Schilder-Gigant bent u aan het juiste adres.

Vraag bijvoorbeeld altijd of het betreffend bedrijf is aangesloten bij branche- en vakorganisatie. Dit is voor belang als u ontevreden mocht zijn en garantie wenst.

Offerte van huisschilder…

Overtuig uzelf en vraag online een schilder offerte voor de prijs voor uw huisschilder. U zult verbaasd staan over onze tarieven van de huisschilder.

Wij reageren binnen 2 werkdagen op uw offerteaanvraag zodat u weet wat de richtprijs is voor uw klus. Voor een definitieve prijs zullen wij altijd even langs moeten komen.

Vragen & Antwoorden betreft de prijzen!

Wat kost een huisschilder per uur?

geschilderde trap

Het uurtarief van een huisschilder ligt tussen de 25 en 40 euro per uur. Wilt u exact weten wat het kost om uw schilderwerk uit te laten voeren door een huisschilder? Lees dan alle prijzen op deze pagina.

Wat doet een huisschilder?

Een huisschilder voert voornamelijk schilderswerkzaamheden uit in en rondom je huis. Zo onderhoud hij uw schilderwerk jaarlijks en zorgt ervoor dat uw schilderwerk een langere levensduur krijgt. Leest u hier alles over de prijs van een huisschilder

Wat kost een huisschilder?

De prijs van een huisschilder kan per uur berekend worden maar een huisschilder kan de schilderklus ook voor een vaste prijs aannemen. Leest u hier alles over de prijsberekening van huisschilders

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!