Sinds 1986

Schilders

Bent u op zoek naar voordelige schilders? Stopt u dan maar met zoeken. Met onze ervaren en professionele huisschilders vragen wij de laagste prijzen in de schilderswereld.

Dit zijn al prijzen vanaf 30,- euro per uur. Naast het feit dat wij een goedkope schilder kunnen leveren, leveren wij u ook nog eens een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Wanneer u namelijk een schilder bij ons inhuurt weet u zeker dat u een erkende schilder in huis krijgt met erg veel ervaring.

Op deze pagina leggen wij u uit wat de prijzen van schilders zijn en wat de beste werkwijze is om professioneel schilderwerk aan te brengen.

buitenschilderwerk

Schilderwerk

Wat betreft ons schilderwerk bieden wij u werkelijk tal van mogelijkheden. Zo kunnen wij uw muren en wanden verfspuiten, sauzen en impregneren, alles wat u wenst is bij ons mogelijk voor de laagste prijs.

Ook kunnen wij elk betonoppervlak verven. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het laten verven van onder meer uw kozijnen en trap.

Een schilder van ons heeft ervaring met al deze klussen en kunnen deze dus perfect kunnen uitvoeren.

Wanneer schilderen?

Als u wilt gaan laten schilderen door een huisschilder levert dit niet alleen maar een mooi resultaat op, ook dient schilderwerk als een goede beschermlaag voor uw kozijnen en deuren.

Stel het schilderen van uw woning nooit uit en zorg ervoor dat u op tijd uw schilderwerk onderhanden laat nemen door een vakman.

Wanneer is het inhuren van een schilder nodig? U kunt er van uit gaan dat het schilderwerk van uw woning 5 tot aan 7 jaar lang mooi blijft en na deze tijd zijn gebreken zal laten zien.

Dan is het dus belangrijk om het onderhoud te laten plegen door een schilder.

Deze kan adviseren wat er nodig is en natuurlijk ook het werk goed kan uitvoeren.

buitenschilderwerk

Onderhoud je schilderwerk!

Wanneer er niet op tijd onderhoudt aan het schilderwerk wordt gepleegd is er een groot risico op verval van bepaalde oppervlakten.

Denk bijvoorbeeld aan scheurtjes en blaasjes die uiteindelijk kunnen leiden tot houtrot of andere problemen.

Het is daarom belangrijk dat u uw schilderwerk regelmatig nakijkt op deze gebreken.

Mocht u deze gebreken tegen komen huur dan snel een professionele schilder in die u kan helpen met een goed advies te geven.

Een professionele schilder uit Amsterdam kan naast het advies dat hij kan geven ook de klus natuurlijk goed uitvoeren.

Winterschilder

Uiteraard zijn de lente maanden erg populair om uw huis te laten schilderen door een schilder.

Als u op zoek bent naar een voordelige schilder dan is het een goed idee om een winterschilder in te schakelen. Een winterschilder is werkzaam van januari tot aan december het gehele jaar dus.

Omdat schilders in de zomer vaak hun schilderwerk uitvoeren hebben zei in de winter meestal veel minder te doen.

Het inhuren van de winterschilder op dat moment zal u aanzienlijk besparen op de kosten van het schilderen van uw huis.

De voordelen die een winterschilder heeft is dat hij geen of zeer korte wachttijden heeft en kunt u van een zeer aantrekkelijke korting uitgaan.

kosten-schilder

Schilders

Onze schilders zijn dus van alle markten thuis, of we nu uw plafond verven of de buitenkant van uw huis moeten schilderen, wij gaan geen enkele schildersklus uit de weg.

Onze schilders hebben allemaal een goede opleiding genoten, zijn gediplomeerd en hebben in de praktijk al  jarenlange ervaring opgedaan.

Schilder offerte aanvragen

Wilt u meer weten over ons schilderwerk en de prijzen hiervan? Dan kunt u altijd online een offerteformulier invullen.

Hierop kunt u aangeven voor welke schilderklus u ons wilt inschakelen. Wij kunnen u dan snel een prijsopgave sturen.

U zult er dan al snel achter komen dat wij de voordeligste en de betrouwbaarste zijn. 

Ervaren schilders met liefde voor het vak vindt u bij de Schilder-Gigant. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmannen.

Zij zijn allemaal in het bezit van de juiste vakdiploma’s en een vca-veiligheidscertificaat.

Wij kunnen u dan ook garanderen dat zij elke schilderopdracht goed uitvoeren.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat.

deuren-overschilderen

Succesvolle huisschilders

Wij zijn een erkend schildersbedrijf en hebben dan ook goed opgeleide en enthousiaste huisschilders in dienst.

Dankzij hen zijn wij uitgegroeid tot een succesvol en onderscheidend bedrijf. De Schilder-Gigant vindt klanttevredenheid heel belangrijk. Onze schilders leveren u dan ook een zeer goede service.

Zo kunt u met al uw vragen bij hen terecht. Wat betreft de mogelijkheden over het schilderwerk kunnen zij u altijd adviseren.

Wilt u uw huis laten schilderen en wilt u weten wat de een schilder in uw regio gaat kosten?

Dan komt u hier al snel achter door gratis een offerte in te vullen. Wij informeren u dan snel over onze tarieven en het voordelige uurloon van een schilder van ons.

Schilders met kwaliteit

Hierdoor garanderen wij kwaliteit en garantie. Wij beschikken over een vast team aan enthousiaste, gekwalificeerde vak schilders en vaste partners en leveranciers.

Hierdoor kunnen wij naast kwaliteit ook zeer scherpe tarieven bieden.

Schildersbedrijf

Met ons bedrijf en de mensen willen wij graag voor u het verschil maken in de kosten schilderwerk.

Vandaar dat al onze medewerkers voortdurend worden bijgeschoold en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op schilder gebied.

Wij zijn onafhankelijk en bieden alle diensten onder één dak. Daarnaast denken wij graag met u mee en zijn wij altijd bereikbaar voor advies en het beantwoorden van vragen.

Als erkend, allround schildersbedrijf is de Schilder-Gigant beschikbaar voor al uw opdrachten.

Wij dragen zorg voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk zowel binnen als buiten.

Voor al uw schilderwerken kunt u het beste terecht bij de erkende schildersbedrijven waarvan de Schilder-gigant er één van is.

Schilderen is vakwerk en voor alles geldt dat deze zorgvuldig moeten worden gedaan.

Garantie op schilderwerk

Niet alleen zorgt het voor een mooie aanblik van uw huis, zij zorgen ook voor een langere levensduur.

Niet iedere schilder kan deze garantie geven. De Schilder-Gigant wel, omdat wij een NOA-erkend schildersbedrijf zijn, geldt op al ons werk minimaal 5 jaar kwaliteitsgarantie.

De NOA is een brancheorganisatie voor onder andere schilders. Een schilder die aangesloten is bij de NOA is onderhevig aan kwaliteitscontroles.

Wanneer u het bijvoorbeeld niet blij bent met de kwaliteit van een schilder die aangesloten is bij de NOA komt er een onafhankelijke controleur bepalen of de schilder inderdaad slecht werk geleverd heeft.

Als dit het geval is moet de schilder het opnieuw uitvoeren of hoeft u dus niet te betalen.

Soorten schilderwerk

Deze waarborg geldt voor alle soorten: handwerk, impregneren, wandafwerking, beton verven, verf spuiten, trap schilderen of houtrot herstellen etc.

Wij verrichten zowel binnen- als buitenhuis een veelheid aan schilderwerken waarbij wij zorgdragen voor de juiste voorbereiding (af plakwerk), materialen en een hoge kwaliteit dankzij onze vak schilders of Poolse schilders.

Wij werken met een eigen team aan ervaren en goed opgeleide vak schilders waardoor wij u kunnen verzekeren dat uw project bij ons letterlijk in goede handen is.

deuren-schilderen

Kosten schilder

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden van de schilderwerk prijzen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij bieden u zeer scherpe prijzen. Heeft u eerst een vraag? Neem dan contact met ons op en wij geven u de antwoorden die u nodig

OppervlakGemiddelde kosten incl btw 
Dakkapel schilderen€ 300,- tot aan € 600,- 
Kozijnen schilderen€ 300,- tot aan € 1200,- 
Deuren schilderen€ 200,- tot aan € 1400,- 
Trap schilderen€ 200,- tot aan € 500,- 
Muren schilderen€ 200,- tot aan € 1400,- 

Materialen

Wij beschikken over de schilder experts en de materialen om ieder project naar volle tevredenheid te voltooien.

Er zijn zeer veel verschillende type schilders maar u kunt voor alles bij ons terecht.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn in deze 15 jaar al alle mogelijke schilder klussen tegengekomen.

Indien u op zoek bent naar een professionele en goedkope schilder voor bijvoorbeeld muren schilderen, kies dan voor kwaliteit en neem contact op met schildersbedrijf de Schilder-Gigant Amsterdam.

Wij zijn namelijk een erkend schildersbedrijf met een vast team aan enthousiaste en kundige vak schilders.

Wij verrichten al opdrachten volledig naar wens: voordelig, professioneel en snel waarbij wij rekening houden met al uw wensen.

Schilders offerte

Indien u vragen heeft aan ons schildersbedrijf, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u een offerte ontvangen voor het schilderwerk dat bij u uitgevoerd moet worden?

Dan kunt u die bij ons vrijblijvend aanvragen. Een ervaren schilder behandeld de offerteaanvragen, door deze ervaring komt er altijd een adequate kloppende prijs in deze offerte uit.

Als u dus wilt weten wat de prijs is voor de schilder klus die u in u hoofd heeft vraagt u direct een offerte aan en wij nemen snel contact met u op om het te bespreken.

U kunt ervan uitgaan dat wij altijd bij u terugkomen met een bijzonder scherpe offerte. Wij staan voor kwaliteit en een concurrerende prijs.

Schildersbedrijf inhuren

Bent u benieuwd wat wij als schildersbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de schilder kosten.

Een schilder uit ons team staat voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en mee te denken met u, daarbij altijd rekening houdend met uw wensen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij schilderwerk binnen en buiten. De Schilder Gigant beheerst alle disciplines van het schilderen.

U kunt direct een vrijblijvende, scherp geprijsde offerte aanvragen. Leg uw wensen voor aan ons en laat u verrassen door onze gunstige tarieven.

Met een schilder van de Schilder-Gigant weet u zeker dat u kwaliteit voor een lage prijs in huis haalt.

Vragen & Antwoorden betreft schilders

Wat kosten schilders?

De meeste schilders maken een vaste prijs voor het schilderwerk wat uitgevoerd dient te worden. Het ene schildersbedrijf is natuurlijk goedkoper dan het andere bedrijf. Lees hier wat normale prijzen zijn voor een schilder!

Zijn schilders duur?

website van het jaar

In het algemeen hoeven schilders niet duur te zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid schilderwerk maken onze schilders een zeer scherpe prijs voor u!

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!