Vestigingen

Door uw huis te laten schilderen aan de binnen- of buitenkant creëert u een perfecte uitstraling en ziet uw huis er als nieuw uit. In de loop der jaren is de buitenkant van uw huis blootgesteld aan de weersomstandigheden met alle gevolgen van dien.

Schilderwerk uitbesteden aan een schildersbedrijf is hiervoor de beste oplossing. De meeste mensen die het schilderen aan hun huis uitbesteden laten eerst de gevel inspecteren om te onderzoeken of deze eerst gereinigd en geïmpregneerd moet worden. Op deze manier is de beste basis gelegd voor het schilderwerk.

Dit is niet voor ieder huis een noodzaak maar vooral bij oudere huizen komen wij dit in de praktijk tegen.

Door uw schilderwerk uit te besteden bent u ervan verzekerd dat uw huis professioneel wordt geschilderd met een kwaliteitsverf die jaren meegaat! U hoeft zich niet druk te maken over het huren van steigers en het kopen van de benodigde schildersmaterialen zoals verf, kwasten en rollers.

Ons schildersbedrijf de Schilder-Gigant uit Amsterdam beschikt over een vast team schilders die beschikken over enorm veel ervaring en door heel Nederland aan de slag gaan met verfkwast en roller.

Als u ons de opdracht heeft gegund wordt er in overleg met u een datum gekozen voor aanvang werkzaamheden. Al het werk wordt u uit handen genomen en u hoeft zich nergens druk om te maken.  

Bent u dus op zoek naar schilders in uw buurt van uw regio of plaats? Wij van de Schilder-Gigant verzorgen allerlei soorten  schilder klussen in en rondom uw woning. 

Schildersbedrijf in uw regio

Ons schildersbedrijf voert al jaren alle voorkomende schilders werkzaamheden uit door heel Nederland.  Van renovatie schilderswerkzaamheden tot aan het verven van nieuwbouw woningen binnen en buiten.

De meeste aanvragen ontvangen wij voor buitenschilderwerk zoals, het schilderen van kozijnen, deuren, ramen en dakkapellen

Maar ook serres, aan-en uitbouwen, schuren en veranda’s komen de laatste jaren steeds meer aan bod voor schilderwerk. En terecht vinden wij want met een verse laag verf straalt uw woning weer als vanouds. 

Snel een prijsindicatie?

De scherpste prijs voor uw schilderwerk

Al het schilderwerk wat ons schildersbedrijf uitvoert ontvangt u natuurlijk ook de nodige garantie. Wij zijn aangesloten bij de NOA erkende afwerkbond en zijn in het bezit van alle geldige diploma’s die een schildersbedrijf dan ook nodig heeft.

Offerte voor schilderwerk

Op onze website kunt u vrijblijvend een prijs aanvragen voor u schilderwerk, om zo een redelijk inzicht te kunnen ontvangen over de eventuele kosten die u project met u meebrengt. Binnen enkele dagen zult u de offerte in u mailbox ontvangen.

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!