Sinds 1986

Schilder & Schildersbedrijf Groningen

Op een gegeven moment is het tijd dat uw woning in Groningen weer een frisse nieuwe verfbeurt nodig heeft of misschien moet er dringend onderhoud worden gepleegd aan het schilderwerk omdat het hout van uw kozijnen aan het rotten is.

De goedkope schilders van het schildersbedrijf de Schilder-Gigant Groningen staan ook voor u klaar om alle schilderwerken, binnen of buiten, voor u te verzorgen voor zowel de bestaande- als nieuwbouw, bedrijfspanden en winkels.

Ook wij voldoen als erkende goedkope schilder Groningen aan strenge toelatingseisen, wij werken alleen maar met materiaal van hoge kwaliteit en verlenen garantie over onze uitgevoerde schilderwerkzaamheden.

Hieronder kunt u lezen welke schilderwerkzaamheden wij als schildersbedrijf uitvoeren en welke prijzen wij voor het schilderen van uw woning in Groningen berekenen.

buitenschilderwerk

Wij zorgen voor al uw schilderwerk, binnenwerk, buitenwerk, zomer en winterschilder.

Maar de meeste werkzaamheden die wij geregeld uitvoeren zijn toch wel het sauzen van muren en plafonds, het schilderen aan de buitenkant van deuren en kozijnen, en het schilderen van badkamers.

De laatste tijd wordt er ook vaker gevraagd naar de mogelijkheden om over behang te schilderen, mits het behang netjes is aangebracht kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Als u dus een binnenschilder of buitenschilder nodig heeft bent u bij de Schilder Gigant in Groningen aan het juiste adres.

Prijzen schilderwerk Groningen

Zoals gezegd leveren wij altijd kwaliteit. Daarnaast zijn de tarieven voor onze schilders scherp te noemen, tussen de €25,- en €35,- per uur.

Onze schilders kunnen in één uur echter zoveel werk verzetten dat de kosten erg laag zijn voor uw schilder opdracht.

We kunnen vooraf ook een vaste prijs afspreken voor uw opdracht. Als u dit graag wilt komen we op locatie bij u in Groningen kijken wat exact bedoeling is.

We kunnen dan direct de ondergrond zien en zo dus een goede prijsopgaaf maken voor uw complete klus.

Schilder Groningen wanneer nodig?

Vanaf nu hoeft u nooit meer maanden op te zien tegen een klus die u eigenlijk niet aandurft. Stel de buitenkant van uw woning heeft een nieuwe laag verf nodig.

Dan zal er een steiger moeten komen om de ramen op de eerste etage te bereiken.

Huurt u de schilders van de Schilder-Gigant Groningen in dan wordt alles voor u netjes geschilderd en hoeft u zich geen zorgen te maken over het uit te voeren werk.

Wij pakken alles voor u aan en zijn in een mum van tijd klaar, daarna zal het er als nieuw uitzien. Dit doen we voor zeer scherpe tarieven en met hoge klanttevredenheid.

Wanneer de verf aan de buitenkant van de woning af begint te bladderen is het bijvoorbeeld hoognodig om een schilder in te huren.

Of wanneer u de hele binnenkant van een woning van een nieuw kleurtje wilt voorzien is het ook handig om een schilder in te schakelen.

prijs-binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Groningen

Wij zijn de afgelopen jaren al druk aan het schilderen geweest (binnen- en buitenschilderwerk) in de wijde omgeving van Groningen.

Als u vooraf een goede inschatting wilt zien van de kosten voor uw schilders klus kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vermeldt in de offerteaanvraag de volgende gegevens:

  • Waar in Groningen mogen wij voor u aan de slag?
  • Welke ruimten moeten er geschilderd worden?
  • Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur?
  • Of u perse een bepaald type verf wilt en welk type dit dan is.
  • Wanneer het schilderwerk uitgevoerd moet worden.

Op basis van deze gegevens kunnen we een goedkope schilder offerte opmaken.

Deze zult u dan ook binnen 2 werkdagen na het aanvragen via de mail ontvangen. U zult verbaasd zijn over hoe goedkoop wij zijn terwijl er geen afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit.

De klant is koning in Groningen

Als onze klant heeft u het natuurlijk voor het zeggen. Zowel goedkoop binnenschilderwerk als buitenschilderwerk wordt door ons team vak schilders aangeboden gedurende twaalf maanden per jaar ook bij u in Groningen en de wijde omtrek..

U heeft de keuze uit verschillende verftechnieken (schilderen of spuiten)

Dit allemaal voor de laagste schilders prijzen en uiteraard de beste kwaliteit. 

Aan alle kwaliteitsnormen die door de overheid worden gesteld voldoen wij. U bent dus verzekerd van vakmanschap in de regio Groningen en de directe omgeving.

Wij stellen onze diensten beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze goedkope schilders

Wij schilderen zowel het interieur als het exterieur. Onze schilders in, Groningen zorgen dat uw woning of uw bedrijf in de juiste kleur geschilderd wordt en de juiste bescherming krijgt.

Misschien is het wel uw wens om uw huis helemaal wit te laten schilderen.

Het schilderen van uw buitenmuren is uiterst belangrijk, niet alleen voor het aanzicht van uw huis maar ook voor de isolerende waarde.

Als de bestaande/oude laag verf gaat afbladderen krijgt vocht de kans om ook binnen te dringen, met alle kosten en vervelende gevolgen, zoals vocht en zelfs schimmel.

Dat moet u zeker niet willen en daarom is het ook van groot belang dat u een nieuwe verfbeurt voor de buitenkant niet te lang moet uitstellen.

Vraag dus nu bij ons op tijd uw schilderofferte aan voor uw schildersklus bij u in Groningen.

RandstadBuitengebied
Schilder AmsterdamSchilder Eindhoven
Schilder AlmereSchilder Tilburg
Schilder Den HaagSchilder Arnhem
Schilder LeidenSchilder Breda
Schilder HaarlemSchilder Deventer
Schilder HilversumSchilder Ede
Schilder WeespSchilder Enschede
Schilder BussumSchilder Groningen
Schilder LelystadSchilder Gorinchem
Schilder AmersfoortSchilder Biddinghuizen
Schilder UtrechtSchilder Apeldoorn
Schilder RotterdamSchilder Kaatsheuvel
Schilder AlkmaarSchilder Nijmegen
Schilder Zoetermeer
Schilder Hengelo
Schilder Helmond
Schilder Leeuwarden
Schilder Zwolle

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!