Sinds 1986

Schilder & Schildersbedrijf Bussum

In Bussum kunt u voor alle schilderwerken, zowel aan de binnen- als buitenkant van uw huis, bij ons schildersbedrijf terecht.

Wilt u niet de hoofdprijs betalen voor uw schilderwerk? Kies dan voor de goedkope schilder uit Bussum van schildersbedrijf de Schilder-Gigant b.v. 

Met het opnieuw of overschilderen schilderen van je nieuwbouwwoning of bestaande woonhuis bereikt u niet alleen een andere uitstraling!

Door het goed laten schilderen van uw buitenkozijnen en deuren zal het schilderwerk een goede bescherming bieden tijdens de winter maanden.

Vocht krijgt geen kans meer om binnen te dringen in uw houten kozijnen of deuren en zullen dus langer mee gaan! 

Onze schilder diensten bestaan onder andere uit:

Onze huisschilders en ververs zijn gelukkig al een aantal jaren actief met onze schilderwerken in Bussum. 

Het doet ons goed dat de vraag naar onze schilders uit Bussum redelijk constant blijft ondanks de economische crisis.

uurtarief schilder

Goedkope schilder Bussum 

Vanaf nu hoeft u nooit meer maanden op te zien tegen een klus die u eigenlijk niet aandurft. Onze huisschilders pakken alles voor u aan en zijn in een mum van tijd klaar, daarna zal het er als nieuw uitzien.

Dit doen we voor zeer scherpe tarieven en met hoge klanttevredenheid

Wanneer de verf aan de buitenkant van de woning af begint te bladderen is het bijvoorbeeld hoognodig om een schilder in te huren.

Of wanneer u de hele binnenkant van een woning van een nieuw kleurtje wilt voorzien is het ook handig om een schilder in te schakelen.

Kosten schilder in Bussum

Hoeveel kost een schilder uit Bussum om uw nieuwbouw- of bestaande woning opnieuw te laten schilderen? Benieuwd?

Vraagt u eens een schilder offerte aan en ontdek onze goedkope prijzen voor al uw schilderwerk in Bussum.

Elk schildersbedrijf uit de regio van Bussum rekent andere prijzen en tarieven.

Het ene schildersbedrijf rekent voor haar schilderwerken een uurtarief terwijl het andere schildersbedrijf de klus aanneemt tegen een vaste prijs. Wij hebben voor u de volgende informatie:

  • Uurtarief tussen de 25 en 40 euro per uur
  • Vierkante meterprijs tussen de 8 en 20 euro per uur

Nu vraagt u zich uiteraard af…….daar zit nogal wat verschil tussen? Dit wordt u duidelijk als u verder leest.

spuitwerk-plafonds

Voor het laten sauzen van wanden en plafonds moet u rekening houden met een tarief van 8 tot 14 euro per vierkante meter, dit verschil is afhankelijk van de staat van van de ondergrond en de kwaliteit van de verf die hiervoor gebruikt moet worden.

Is uw woning nog leeg omdat u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of u heeft uw oude huis laten verbouwen dan kunt u overwegen om ons schildersbedrijf uit Bussum de woning te laten spuiten.

Spuitwerk is namelijk goedkoper. De latexverf wordt met een pomp airless naar 200 bar gebracht en verneveld over de wanden en plafonds.

Richtprijzen voor airless spuiten liggen tussen de 6 en 11 euro per vierkante meter.

Buiten de garantie die wij verlenen werken onze ervaren schilders snel en netjes en zullen na het afronden van het schilderwerk alles netjes opgeruimd voor u achterlaten.

Door het gebruik van kwaliteitsverf heeft u jarenlang plezier van uw nieuw geschilderde ruimten en hebben de weersinvloeden geen effect.

Uw verfspecialist in Bussum

Vanaf vandaag hoeft u zelf niet meer met kwasten en verf te experimenteren, want uw schilder uit de regio van Bussum en omgeving staat garant voor kwaliteit.

Bij het maken van een keuze voor de kleur in uw woning of bedrijf, ook daar helpen wij u ook graag mee.

U kunt een keuze maken uit diverse kleuren. Reken maar dat uw favoriete kleur ertussen zit. Uw verfspecialist in Bussum staat gereed.

Als u wilt weten wat de kosten zijn voor de schildersklus die u van plan bent uit te laten voeren dan kunt u nu een offerte aanvragen.

We behandelen de aanvragen binnen 2 werkdagen waardoor u snel een richtprijs heeft voor de klus in uw email box aantreft.

Netjes schilderen in Bussum

Goed om te weten voor u is dat wij onze werkvloer altijd netjes achterlaten en over een nieuwe en of nette vloer hoeft u zich met ons geen zorgen te maken.

Uw spullen zijn onze zorg en mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan zijn wij daar ten alle tijde voor verzekerd en draait u er dus niet voor op.

Wij nemen ons werk en natuurlijk de cliënt heel serieus. Op al uw wensen zal gelijk gereageerd worden en een nee komt bijna niet in ons woordenboek voor.

RandstadBuitengebied
Schilder AmsterdamSchilder Eindhoven
Schilder AlmereSchilder Tilburg
Schilder Den HaagSchilder Arnhem
Schilder LeidenSchilder Breda
Schilder HaarlemSchilder Deventer
Schilder HilversumSchilder Ede
Schilder WeespSchilder Enschede
Schilder ZwolleSchilder Groningen
Schilder LelystadSchilder Gorinchem
Schilder AmersfoortSchilder Biddinghuizen
Schilder UtrechtSchilder Apeldoorn
Schilder RotterdamSchilder Kaatsheuvel
Schilder Nijmegen
Schilder Zoetermeer
Schilder Hengelo
Schilder Helmond
Schilder Leeuwarden

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!