Schilders prijzen

Schilders prijzen kunnen sterk variëren, afhankelijk van het schilderwerk dat gedaan moet worden zoals een plafond sauzen of meubels verven. U kunt zich voorstellen dat buiten schilderen iets duurder is dan binnen schilderen. Vaak moet er een hele steiger opgebouwd  worden en is de verf die buiten gebruikt moet worden van een wat duurder segment. Ook de voorbereiding vergt veel aandacht. Het afplakken, schuren, gronden, onregelmatigheden opvullen, sauzen of aflakken ……zo zijn er nog een aantal zaken die van invloed op de uiteindelijke prijs kunnen zijn.

Schilders prijzen begrijpenschilders prijzen

Hieronder staan een aantal punten die ervoor zorgen dat schilders prijzen nogal sterk kunnen variëren. Als u met een schilder in zee gaat vraag dan om een vastgestelde prijs per project. De ene schilder doet over een project 40 uur terwijl de ander over een project 60 uur doet. Maar een schilder gezocht voor een scherpe prijs betekent automatisch dat u uitkomt bij de Schilder-Gigant.

Een schilder die lang over een project doet, maar een lage uurprijs garandeert, is nog steeds erg duur. Als u meerdere offertes opvraagt dan krijgt u een juist beeld wie de goedkoopste of duurste schilder is.

Concurrentie in schilderwerk

Wij zijn niet bang voor de concurrentie en kunnen u ten alle tijde een vrijblijvende offerte aanbieden en de schilders prijzen ontvangen. Vraag vooraf aan de schilder waar hij zijn materialen inkoopt en controleer dit ook goed. Kwaliteitsverf  is uiteraard altijd duurzamer en daar heeft u dan ook veel langer plezier van. Ons advies is om voor goede materialen wat meer te betalen. Uw schilderwerk dient er spik en span uit te zien. Kunststof, plafonds, houtwerk, ramen, deuren, binnen of buiten wij verzorgen u schilderwerk graag!

De uiteindelijke schilders prijzen

Bij de Schilder-Gigant zijn de schilders prijzen vanaf 20 EUR per uur. Uiteraard hebben wij hiervoor wel informatie van u nodig, daarom verzoeken wij u dan ook vriendelijk om het schilder offerte formulier in te vullen. Doet u dit dan ook zo uitgebreid mogelijk.

Offerte schilderwerk

Des te meer informatie wij op voorhand hebben, bijvoorbeeld qua vierkante meters, kunnen wij een realistische offerte uitbrengen. Uit ervaring weten wij dat onze prijzen zo’n 15% onder de marktprijs liggen.

Zoals hierboven uitgelegd…u kunt online een offerte aanvragen waarna wij bij binnen maximaal twee dagen een kostenoverzicht doen toekomen. Graag tot ziens bij de Schilder-Gigant.