Winterschilder

Wilt u uw woning opnieuw laten verven? Dan kunt u besparen op de kosten als u een winterschilder inhuurt. Het voordeel van een winterschilder is dat hij in de wintermaanden uw woning schildert met een zeer gunstige korting op zijn tarief.

Leest u hier alles over de voordelen van winterschilders en hun de geweldige korting die hun u kunnen geven op uw schildersklus!

winterschilder

Hoeveel kost een winterschilder precies?

Als u tijdens de wintermaanden uw huis wilt laten schilderen aan de buitenzijde kunt u profiteren van de werkzaamheden van onze winterschilders. Voor het opnieuw laten schilderen van de buitenkant van uw huis ( als u dit niet zelf wilt of kunt doen) zult u een schilder moeten inhuren.

Bent u niet nieuwsgierig wat de kosten zullen zijn voor het inhuren van een schilder? Lees dan de tabel hieronder zodat u van te voren op de hoogte bent van de gemiddelde prijzen die berekend kunnen worden voor het schilderen van uw woning in de winter.

Winter schilderwerkPrijs incl materiaal
Binnenschilder 
Per m² ( vierkante meter )€ 25 – € 30
Per uur ( uurloon )€ 30 – € 35
Spuitwerk per m²€ 6 –   € 10
Sauswerk per m²€ 10 – € 13
Buitenschilder 
Per m² ( per vierkante meter )€ 30 – € 35
Per uur ( uurtarief )€ 35 – € 40

Zoals hierboven is aangegeven kunt u zien dat de gemiddelde kosten van een buitenschilder meer zijn dan die van een binnenschilder.

Zo is ook de prijs per m2 en het uurtarief van een schilder verschillend. Mocht de vakman grote oppervlaktes gaan schilderen dan gaat dit uiteraard sneller dan het schilderen van deuren en kozijnen. Bij kleiner werk zal er een uurtarief worden toegepast.

Nu u de kosten van een schilder weet wilt u uiteraard ook weten wat een winterschilder gaat kosten? De kosten van een winterschilder liggen gemiddeld veel lager dan het inhuren van een normale schilder. Een winterschilder zal uw woning in een winterperiode gaan schilderen. Omdat een winterschilders het in het algemeen rustig hebben in de winter kunnen zei u extra korting geven op de prijzen voor het schilderwerk tot wel 30%!!!!

Onze winterschilder staat van november tot maart voor u klaar en voeren uw opdracht met veel vakmanschap, kwaliteit en zorg uit. Wilt u graag ook nog advies ter plaatse, dan kunt u ook bij onze schilder terecht.

Buitenschilderwerk is in de winter een vak op zich, uiteraard moet het niet sneeuwen of hagelen maar als het alleen koud is beheerst onze winterschilder de vaardigheden om ook in deze temperaturen uw huis te transformeren.

winterschilder
Snel een prijsindicatie?

Wat is een winterschilder?

Wat is nu het verschil tussen een winterschilder en een normale schilder inhuren? Een winter schilder is in tegenovergestelde van een reguliere schilder een vakman die alleen maar in de winter zijn beroep uitoefent.

De periode van deze schilder ligt tussen de maanden november en maart. U kunt kiezen of u het binnenschilderwerk of het buitenschilderwerk wilt laten uitvoeren door de schilder. Als de schilder binnen wilt schilderen zijn de weersomstandigheden niet van belang. U kunt natuurlijk wel van de korting profiteren die een winterschilder nu eenmaal geeft in de winter.

Voorheen werd een woning niet vaak in de winter geschilderd. Dit is mede dank zei de materialen die toen de tijd werden gebruikt. Tegenwoordig zijn de schildersmaterialen veel beter bestand tegen vocht en koude weersomstandigheden.

Een winterschilder voor binnenschilderwerk

Als er binnenschilderwerk uitgevoerd moet gaan worden dan zijn de weersomstandigheden niet van belang. De winterschilder kan zonder enkel probleem lekker aan de slag en zal zijn schilderwerk in een lekker tempo kunnen afronden. U profiteert ten alle tijden van een flinke korting en zal u besparen zodat de kosten in uw budget zullen passen.

Als uw woning geschilderd wordt is het belangrijk goed te ventileren door de deuren en enkele ramen open te zetten.

Tegenwoordig zijn schilders verplicht binnenshuis met een watergedragen verf te werken. Deze verf op waterbasis is bijna een geurloze verf maar toch adviseren wij u uw woning tijdens het schilderen te voorzien van frisse lucht. Wilt u graag weten wat een schilder voor u kan betekenen bij bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning schilderen ,of wilt u verftips ontvangen?

Vul dan geheel vrijblijvend het contact formulier of het offerte formulier in. Binnen maximaal 2 dagen heeft u antwoord in de vorm van een prijsindicatie. Wij kunnen natuurlijk ook in de winter uw huis verven.

buiten-schilderwerk-stucwerk

De winterschilder voor buitenschilderwerk

Tegenwoordig kan er veel meer dan vroeger. Vroeger kon je je huis niet aan de buitenkant laten schilderen in de winter. Tegenwoordig worden er door een winterschilder voor buitenschilderwerk in de winter speciale verfsoorten gebruikt.

De sneldrogende verf is zeer geschikt om bij lage temperaturen te gebruiken en kan veel beter tegen vocht. De winterschilder weet ook meteen of hij zijn buitenschilderwerk af moet gaan dekken als het bijvoorbeeld gaat vriezen of regenen. Het is dus tegenwoordig geen enkel probleem meer om uw buitenschilderwerk uit te laten voeren midden in een winterperiode.

Voordelen van de winterschilder

Zou u uw huis laten schilderen midden in de winter? Waarom zou iemand een schilder in de winterperioden inhuren?

Een winterschilder bied namelijk veel meer voordelen dan normale schilders:

  • Een winterschilder kan vaak meteen aan de slag: Omdat een schilder in de wintermaanden minderwerk heeft dan in de zomer is hij vaak direct beschikbaar. U hoeft niet te wachten voor een perfect geschilderde woning.
  • Ontvang korting: Als u uw woning laat schilderen dan wilt u uiteraard ook kwaliteit en een scherpe prijs. Een winterschilder kan dit mogelijk maken voor u. De korting die kan zomaar oplopen tot 30% op de totaal kosten.
  • Woning klaar in de zomer: Wie heeft er nou zin om in de zomer zijn of haar huis te laten schilderen? Geniet lekker in de zomer van uw huis en tuin en zorg ervoor dat de winterschilder alles al heeft gedaan!

Schilderwerk zorgt er niet alleen maar voor dat uw woning opknapt. Het belangrijkste aspect van buitenschilderwerk is wel de beschermde functie. Bescherm uw huis tegen storm regen en vorst zodat de levensduur van uw houten kozijnen en deuren wordt verlengt.

Snel een prijsindicatie?

Onderhoudscontract schilder

Als het schilderwerk aan u woning slecht is geworden en eigenlijk aan onderhoud toe is dan hoeft u zich geen zorgen te maken of de winterschilder wel tijd hiervoor heeft. Hij heeft namelijk altijd tijd in de winter om uw schilderwerk te onderhouden.

Mocht u gebruik maken van een winterschilder zorg er dan ook voor dat u een soort van onderhoudscontract met hem bespreekt. met zo’n contact zult u jaarlijks aanzienlijk besparen op de kosten voor onderhoud aan uw schilderwerk.

Wilt u nog meer korting?schilder offerte

Als u uw woning voordelig wilt laten schilderen is het inhuren van een winterschilder ideaal. Als u wilt besparen op de kosten probeer dan de prijzen van winterschilders te vergelijken met andere bedrijven.

De kortingen en tarieven willen nog wel eens verschillen van een winterschilder dus het vergelijken van de prijzen kan zeker geen kwaad! Twijfelt u dus niet langer bij het inhuren van een winterschilder. En laat uw huis opnieuw laten schilderen!!

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!