Schilder gezocht

Als u op zoek bent naar een goede ervaren schilder in uw regio dan is de prijs niet het belangrijkste aspect. De kwaliteit van het schilderwerk wat een schilder aanbrengt is ten alle tijden de belangrijkste. Nog nooit eerder naar een schilder lopen zoeken? Lees dan snel verder en vind alles over de prijzen van binnen- en buitenschilderwerk.

Of u nu een schilder zoekt om uw huis opnieuw te laten schilderen of u wilt de schilder het oude schilderwerk over laten schilderen onze schilders voeren deze schilder klussen allemaal betaalbaar voor u uit. Dus schilder gezocht? Bij de Schilder Gigant bent u aan het juiste adres voor al het betere schilderwerk.

Goedkope schilder gezocht…

In vele gevallen word er niet alleen gezocht naar een schilder maar vooral naar de kosten van een schilder. Voordat u uw schilderwerk laat uitvoeren door een schilder wilt u uiteraard eerst een goede indicatie van de kosten. De meeste schilders werken met een vast uurtarief of een vaste m² prijs ( vierkante meter ). Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het schilderwerk word er gekozen of de klus per uur of per m² word berekend.

Zo kan voor het schilderen van een trap of het schilderen van kozijnen in de meeste gevallen een uurtarief worden berekend omdat dit een tijdrovende schildersklus is. Wanden en plafond hebben een veel groter oppervlakte en zijn veel sneller bedekt met een laag verf waardoor een schilder een prijs per m² in rekening zal brengen. Leest u hieronder in de kostentabel de gemiddelde tarieven die schilders berekenen.

SchildersklusPrijs incl. verf en btw
Binnenschilder inhuren
Per m² ( vierkante meter )€ 25 tot aan € 30
Per uur€ 30 tot aan € 35
Spuitwerk muren en plafonds per m²€ 7 tot aan € 10
Sauswerk per m² muren en plafonds€ 9 tot aan € 15
Buitenschilder inhuren
Per m² ( per vierkante meter )€ 30 tot aan € 35
Per uur€ 30 tot aan € 40

Als allround en erkend schildersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u met een gerust hart mededelen dat u bij ons in goede handen bent. Al onze meestersschilders zijn echte vaklui met de juiste kwalificaties en passie voor hun vak. U heeft nog nooit zo snel een schilder gezocht en gevonden als bij ons!

buitenschilderwerk5
Snel een prijsindicatie?

Op zoek naar een goede schilder?

Het algemene aanbod van schilders is erg groot. Als u al eerder een schilder heeft gezocht dan zult u talloze schildersbedrijven zijn tegengekomen. Het is dan ook niet meer dan logies dat u niet meer weet voor welke schilder u moet kiezen.

Het is daarom verstandig als u de juiste keuze wilt maken om schilders met elkaar te gaan vergelijken. Let wel goed op op de onderstaande punten als u bezig bent met de keuze voor de juiste schilder.

  • Prijzen
  • Betrouwbaarheid
  • Garantie
  • Referenties

Tarieven

Als u op zoek bent naar een goede schilder moet u ook aandacht besteden aan de kosten die mee gaan spelen. Schilders hanteren erg veel verschillende tarieven voor het zelfde werk wat uitgevoerd moet worden. Wij geven u een voorbeeld:

U wilt uw muren in de kamer laten schilderen: Hiervoor rekent de ene schilder €800, terwijl de andere schilder voor de zelfde klus slechts €550 berekend. Door de prijzen aan te vragen bij meerder bedrijven kunt u uw zelf goed op de hoogte houden van de prijsverschillen. Op deze manier is een voordelige schilder zo gezocht en gevonden.

Omdat de zoekopdracht schilder gezocht veel resultaten oplevert wil dit natuurlijk al zeggen hoeveel mensen er op zoek zijn naar een goede schilder. Maar hoe kunt u nu weten of u inderdaad de juiste schilder heeft gezocht?

Betrouwbaarheid

Natuurlijk zijn niet de kosten van een schilder van groot belang ook de kwaliteit van het schilderwerk is natuurlijk belangrijk. Heeft u al een schilder gezocht? Of bent u dit van plan te doen? Zorg er dan voor dat u kiest voor een erkend schildersbedrijf die aangesloten is bij verschillende branche organisaties. Om een goede betrouwbaarheid te krijgen van een schilder kunt u ook de referenties van zijn schilderswerk nagaan.

Op deze manier zal u de kans verkleint dat u met een verkeerde schilder in zee gaat. Als u zelf niet kan schilderen of daar geen zin in heeft kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw schilderwerk in en rondom uw huis.

Wij zorgen er altijd voor dat uw offerte zo scherp mogelijk is en u ontvangt 20% korting op de kosten van een schilder. Nadat wij de offerte nauwkeurig hebben bekeken zullen wij u deze offerte toesturen via u email adres.

Erkende schilders

Als u een goedkope schilder nodig heeft en u wilt zeker weten dat deze goed zijn werk verstaat kies dan voor een erkende schilder. Zo kunt u ervoor kiezen om een schilder te kiezen uit een erkende brancheorganisatie zoals de NOA of Fosag.

Binnen deze organisatie’s is er een kwaliteitsmerk vereist en kunt u er zeker van zijn dat deze schildersbedrijven prima hun werk uitvoeren. Schilders die hun vak diploma’s hebben en hun kwaliteitsmerk op het gebied van schilderen weten pressies het plan van aanpak voor u project. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit of dat u een veel te dure prijs betaald voor u schilderwerk.

deuren-overschilderen
Snel een prijsindicatie?

ZZP schilders nodig?

Er zijn ook veel kleine eenmanszaken in Nederland die schilderwerk uitvoeren. Zo een zelfstandige zonder personeel (zzp) is vaak een echte vakman omdat hij of zij alleen maar bezig is met dit werk en er zelf voor gekozen heeft om een eigen zaak te beginnen.

Een zelfstandige schilder is dan ook uitermate geschikt om kleinere klussen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van kamers in woningen of het schilderen van kozijnen. Een nadeel van een zzp schilder is dat ze vaak niet grote klussen aankunnen en dat wanneer hij of zij om wat voor reden dan ook niet kan komen er niet vanzelf een vervanging wordt geregeld.

Wij werken ook met veel zzp-ers, u kunt ons dus ook inschakelen voor de typische zzp klussen. Als deze zzper om wat voor reden dan ook niet kan komen, hebben wij altijd iemand klaarstaan die kan invallen voor de betreffende schilder.

Schilder gezocht voor onderhoud?

Het schilderwerk laten onderhouden van uw woning is een belangrijke klus wat jaarlijks uitgevoerd dient te worden ( zeker aan de buitenkant ) Door het niet jaarlijks controleren kunnen er op ten duur flinke problemen ontstaan zoals verrotte kozijnen of deuren.

Wilt u weten wat dit voor uw schilder project betekent? Wij staan paraat om al uw vragen te beantwoorden en uw project met u door te nemen. Indien u wilt weten hoe wij kostentechnisch omgaan met uw vraag “schilder gezocht”, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Laat ons u overtuigen van onze kwaliteit en scherpe tarieven.

Schilder-Gigant
Schilder-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!